Дипломиран фармацевт

  • Објавен пред една недела
  • Еуро-Кан Фарма
  • Активен до 09.12.2021
  • Позиција: Фармацевт/фармацевтски техничар
  • Локација: Скопје

Примарна дејност на компанијата “Еуро-Кан Фарма“ ДОО е култивација на медицински канабис. 
Компанијата бара дипломиран фармацевт со мин. 3 години работно искуство во релевантна институција. 
Компанијата нуди одлични услови за работа и атрактивен платен надоместок. 

Испратете ја вашата лична биографија на [најави се за да го видиш е-маилот]