Сметководител - корисничка поддршка и логистика

 • Објавен пред една недела
 • Млекара Тетово
 • Активен до 01.10.2022
 • Позиција: Економист/Сметководител/Ревизор
 • Локација: Тетово
 • Веб: www.mlekaratetovo.com

Активни огласи од Млекара Тетово:

Комерцијалист - Унапредувач на продажба

Млекара Тетово со своето широко портфолио на производи и искуство од повеќе од 40 години на пазарот е една од водечките фабрики за преработка на млеко во Македонија. Препознатливи сме по брендовите Млекара Тетово, Кораб, Natura, Фетино и Шарси. Бараме високо мотивиран административен работник за :

 • Фактурирање;
 • Книжење на трошоци;
 • Набавки:
 • Корисничка поддршка и организирање на логистика;
 • Кандидатите со искуство во сметководство минимум 2 години ќе имаат предност;
 • Одлично познавање на MS Office;
 • Основно познавање на правната регулатива во Македонија за модифицирање и создавање на договори за продажба;
 • Вештини за финансиска и статистичка анализа на резултатите од продажба.

Платата е по договор и работата е само во прва смена. Согласно законските прописи ве следува годишен одмор, и сите други поволности предвидени во законските регулативи, вклучувајки и регрес за годишен одмор.  

Сите заинтересирани кандидати се добродојдени да го пратат своето CV на [најави се за да го видиш е-маилот] . Успешните кандидати ќе бидат повикани на интервју во просториите на Млекара Тетово во Тетово. Платата е атрактивна, и поврзана со покажаните резултати. Предвиден период за вработување и почеток на работен ангажман до 30-ти Септември 2022. 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »