Дипломиран технолог - хемиски инженер

За компанијата: “Вита Нова – ЗА” - е официјално застапништо на реномирани странски производители на најквалитетни суровини наменети за фармацевтска, козметичка, прехранбена и други индустриски гранки. повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 2 недели
  • ВИТА НОВА - ЗА ДОО
  • Активен до 16.06.2021
  • Позиција: Нутриционист/прехрамбена индустрија
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот во Word)

Дипломиран технолог - хемиски инженер

  • Одлично познавање на суровините кои се предмет на продажба
  • Способност за самостојна работа
  • Активна Возачка дозвола Б категорија
  • Познавање на Англиски јазик
  • Работа со Microsoft Office

Целосен оглас:

Поради проширување на компанијата ВИТА НОВА-ЗА Дооел од Скопје има потреба од технолог-хемичар за работно место продажба на суровини за прехранбена и фармацевтска индустрија. Од кандидатот се бара постојано да биде во комуникација со постоечките клиенти и постоечките добавувачи.  Да пронаоѓа нови клиенти и добавувачи и да истражува нови суровини кои може да најдат примена на домашниот пазар.

Испратете ги вашите CV-a на посочениот email.  Кандидатите кои одговараат на посочениот профил ќе бидет контактирани.