Оператор во магацин

Активни огласи од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН:

ТЕХНОЛОГ - Software Developer

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од нови вработувања за следнава позиција:
 

ОПЕРАТОР ВО МАГАЦИН

Одговорности и задачи:

  • Прием на материјали;
  • Управување со материјали: следење на сите движења на материјалите во компанијата;
  • Сместување на материјалите на залиха;
  • Доставување на материјалите од залиха;
  • Снабдување на производната линија со потребните материјали;

Потребни квалификации:

  • Средно образование од техничките науки;
  • Претходно работно искуство во Магацин во производствена средина;
  • Предност имаат апликантите со валидна лиценца за управување со виљушкар и моторно возило;
  • Способност за прецизна работа со детали;


Доколку сте заинтересирани аплициирајте на www.vanhool.mk, во делот на отворени работни места.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

Краен рок за доставување на апликациите: 20/02/2017

КЛИКНИ