Медицински Претставник/Стручен Соработник

 • Објавен пред 8 месеци
 • СЕПТИМА
 • Активен до 31.05.2018
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

Активни огласи од СЕПТИМА:

СТРУЧНО КОМЕРЦИЈАЛЕН ПРЕТСТАВНИК

СЕПТИМА ДООЕЛ Скопје во име за потребите на странска фармацевтска компанија , распишува оглас за вработување .

 

Доколку сте подготвени да работите во динамично опкружување,  Ве повикуваме да учествувате на конкурсот за следнава позиција:

 

МЕДИЦИНСКИ ПРЕТСТАВНИК/СТРУЧЕН СОРАБОТНИК

За терен на Скопје и дел од Македонија

 

Услови за конкурсот:

 • Завршен Медицински, Фармацевтски или Стоматолошки факултет
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутери
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Комуникативност, упорност, и усмереност кон постигнување на целта, организираност, амбициозност како и склоност кон тимска работа

 

Бараме:

 

 • Предност имаат кандидатите со работно искуство на слична позиција
 • Спремност за службени патувања
 • Способност за тимска работа
 • Комуникативност, проактивност и ориентираност кон остварување на целта

 

Нудиме:

 

 • Работа во позитивно опкружување
 • Константна едукација
 • Динамична и стимулативна работа
 • Нето почетна плата: 31.000 - 40.000 денари, во зависност од претходното работно искуство

 

Доколку ги задоволувате условите на конкурсот и се гледате себеси како дел од нашиот тим пријавете се и пратете Ваше CV до 31.05.2018 на е mail адреса: b.ignatovska@septima.com.mk

 

Кандидатите кои ќе влезат во потесен круг ќе бидат повикани на разговор.

КЛИКНИ