Амигос има потреба од хигиеничар / помошник во кујна

Амигос има потреба од:

САДОМИЈАЧИ - ХИГИЕНИЧАРИ (полно работно време и работа во смени)

Потребни квалификации:
- Минимум завршено средно образование
- Претходно работно искуство на иста или слична позиција ќе се смета за предност

Личен профил:
- Професионален однос кон работата
- Одговорност и способност за организација

КЛИКНИ