Персонал за продажба во Илинден

Плата од 23.000 ден. до 30.000 ден.

За компанијата: “Жито” располага со над 70 маркети распространети низ цела територија на нашата држава. повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

ЖИТО МАРКЕТИ има потреба од Персонал за Продажба во: ИЛИНДЕН

Потребни квалификации:

  • Минимум ССС
  • Комуникативна, флексибилна и професионална личност
  • Претходно работно искуство ќе се смета за предност

Работни услови:

  • Работа во две смени, 40 часа неделно
  • Се почитуваат Законските одредби во однос на пријавување на полно работно време, здравствено осигурување, годишни одмори и сл.
  • Ментор кој ќе биде задолжен побрзо да ве насочи во работата
  • Можност за напредување

ИСПРАТИ CV на: [најави се за да го видиш е-маилот]
Инфо на тел. број: 075/425-608

„БИДЕТЕ И ВИЕ ДЕЛ ОД НАШЕТО СЕМЕЈСТВО“

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »