Унапредувач на продажба за градежни материјали

 • Објавен пред 2 недели
 • Елен ЈТД
 • Активен до 24.01.2021
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Кочани

ЕЛЕН ЈТД има потреба од вработен на позиција - унапредувач на продажба во областа на градежни материјали.

Локација на работно место: Виницa

 

Обврски и одговорности: Локација

 • Активно работење за зголемување на продажбите
 • Комуникација со постоечки и потенцијални комитенти – развој на пазарот
 • Планирање, организирање, оптимизирање на продажниот процес 
 • Формирање на понуди
 • Контрола на набавката и продажбата

 

Вештини и способности:

 • Способност за преговарање, убедливост и градење однос со потрошувачи
 • Развиени аналитички, презентациски и комуникациски вештини, совесност
 • Одговорност и предаденост на работата
 • Способност за тимска работа

 

Потребни квалификации:

 • Претходно работно искуство во оваа област ќе се смета за предност
 • Минимум завршено средно образование
 • Поседување возачка дозвола Б категорија

Ние нудиме:

- Динамична и одговорна позиција со можност за брз кариерен напредок

- Компетитивна плата плус бонус поврзан со учинокот

- Пријатна работна средина

 

Сите заинтересирани ве молиме пратете го вашето CV на elte.[email protected] или контактирајте не на телефонскиот број 078 328 706