ТУРИСТИЧКИ РАБОТНИЦИ ОХРИД

  • Објавен пред 3 месеци
  • Фибула Ер Травел Дооел
  • Активен до 23.04.2019
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Охрид

ФИБУЛА ЕР ТРАВЕЛ ОХРИД има потреба од вработување на хотелски претставници и туристички водичи/пратители.

 

Задолжително познавање на англиски јазик.

Предност ќе имаат кандидатите со познавање на Полски, Холандски и Француски јазик.

 

CV да се испраќа на fibulaohrid@t.mk

КЛИКНИ