АВТОЛАКЕРИ

Активни огласи од ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ ИЛИНДЕН:

ПРОИЗВОДСТВЕН ЕЛЕКТРО ИНЖЕНЕР – АВТО СИСТЕМИ

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, контакт телефонски број (02) 551-2851, има потреба од вработувањe на

 

АВТОЛАКЕРИ

 

Одговорности и задачи:

  • Проверка на материјалите пред одпочнување со лакирање (состојба на површината, остранување на сите нечистотии и обезбедување на добра адхезија на бојата);
  • Поврзување на инсталацијата за фарбање  и  користење на опремата;
  • Поставување на воздушниот притисок за лакирање и работа со инсталацијата за фарбање;
  • Лакирање;
  • Секојдневно одржување на опремата за лакирање.

 

Потребни квалификации:

  • ССС – по можност Автолакер/Каросериски механичар;  
  • Искуство во користење на сите материјали, средства (спрејни пиштоли) и техники за фарбање.

 

Доколку сте заинтересирани аплициирајте на www.vanhool.mk во делот на отворени работни места.

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

Со Вашето доставување на CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

Краен рок за доставување на апликациите: 16/02/2018

Исклучиво апликациите доставени преку www.vanhool.mk ќе бидат земени во предвид.

 

КЛИКНИ