Шофер/Дистрибутер

Локација: Визбегово главен магацин

Kвалификации:

 • Минимум ССС
 • Претходно работно искуство во теренска директна продажба или претпродажба во иста или слична индустрија
 • Познавање на англиски јазик
 • Активен возач – Б и Ц категорија
 • Место на живеење Скопје

Одговорности и задачи:

 • Следење и унапредување на продажбата 
 • Остварување  комуникација со коминтенти и изнаоѓање на нови 
 • Активна вклученост во наплата на доспеани долгови на коминтентите
 • Секојдневна посета и правење нарачки во поголемите и помали маркети 

 Личен профил:

 • Одговорност и исполнителност
 • Флексибилна, комуникативна и динамична личност
 • Лојалност и иницијативност

Испратете го вашето CV преку копчето АПЛИЦИРАЈ!

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »