Готвач/ка во Бест Вестерн Хотел Турист

За компанијата: Македонијатурист а.д. Скопје е најголемата и најуспешната компанија во областа на хотелиерството и ресторанските услуги во Република Северна Македонија која работи успешно располагајќи со 5 (пет) хотели... повеќе за компанијата »

Бест Вестерн Хотел „Турист“ има потреба од 

Помошник Готвач 1(еден ) извршител

Потребни квалификации:

  • Минимум средно образование
  • Претходно искуство во  областа
  • Посветеност, мотивираност, иницијативност
  • Одлични услови  за работа

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »