FacebookN/A likes
TwitterN/A followers
InstagramN/A followers

Келнер/ки, Баристи

  • Објавен пред 11 месеци
  • Кофи Фектори Сквер
  • Активен до 28.04.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Професионална кафитерија во центарот на Скопје, поради отварање на нов локал има потреба од персонал(келнерки/баристи). Бараме комуникативни ,одговорни и лојални личности со желба за работа,а нудиме одлични и динамични услови и искуство . Станете дел од  Coffee Factory тимот. Контакт телефон : 070329946

КЛИКНИ