Доставувачи на пратки со велосипед

  • Објавен пред 9 месеци
  • Премиум Деливери
  • Активен до 11.10.2018
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

(преземи го огласот како слика)

ПРЕМИУМ ДЕЛИВЕРИ ДОО Скопје, друштво за поштенски услуги, има потреба од:

Доставувачи на пратки (курири) со велосипед, на поштенски пратки на територија на град Скопје

Потребни квалификации:

Завршено минимум средно образование

Со или без работно искуство во областа

Познавање на град Скопје

Познавање на сообраќајни правила

Вашата професионална биографија и мотивациско писмо испратете ги на jobs@pd.mk, со назнака: За Доставувач на пратки (шифра PD001) во насловот на пораката.

Напомена:

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани

Апликациите без назнака нема да бидат разгледани

Општи правила за аплицирање:

Назнака на позиција за која се аплицира

Именување на документ за аплицирање-CV (име и презиме на апликантот)

КЛИКНИ