Работник во туристичка агенција

  • Објавен пред 7 месеци
  • ТА Арка
  • Активен до 13.02.2019
  • Позиција: Продавач/трговец
  • Локација: Скопје

Туристичка агенција Арка има потреба од туристички работник на работно место во агенцијата во Скопје.

Кандидатот треба да има познавање на:
Англиски јазик (предност друг странски јазик)
Работа со компјутери (Microsoft Office)
Да е комуникативен

Сите заинтересирани кандидати треба да испратат CV на нашата мејл адреса arka@arka.com.mk најдоцна до 20.02.2019 година.

Врз база на Вашето CV, ќе бидете повикани на разговор во агенцијата.

КЛИКНИ