Фармацевт и фармацевтски техничар

Препознатливи по врвната услуга, активната промоција кон крајните купувачи, едукација на менаџерите и вработените во аптеката и производите со сопствен бренд, BETTY поставува нови стандарди на пазарот во Македонија и создава компаративна предност со која аптеките-членки на концептот се позиционираат како лидери во полето на услуги и иновации.

Аптека Вивалек, дел од Бетти Аптеки, има потреба од следнава работна позиција:ФАРМАЦЕВТ И ФАРМАЦЕВТСКИ ТЕХНИЧАР 

Потребни квалификации:

  • ВСС – Дипломиран фармацевт и ССС – Фармацевтски техничар;
  • Со претходно работно искуство;
  • Поседување на Лиценца за работа;
  • Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office.

Посакувани карактеристики:

  • Развиени комуникациски вештини;
  • Стручност и Одговорност
  • Организирана и одговорна личност;
  • Флексибилност за соработка со широк профил на луѓе;
  • Професионалионален и љубезен однос кон клиентите, развивање и одржување на добри односи;
  • Позитивен став.

Нудиме: Плата по договор.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »