Бравар / Заварувач

За компанијата: Витек е италијанска компанија специјализирана за производство на висококвалитетни хидраулични цевки и приклучоци. Основана е во 1991 година во Италија и има богато искуство во областа на хидрауликата.... повеќе за компанијата »

(преземи го огласот како слика)

                                                                                         ВИТЕК ДОО
Друштво за производство на хидраулична опрема и услуги со седиште во Скопје, има потреба од вработување на:

                                                                               БРАВАР / ЗАВАРУВАЧ

Потребни квалификации:

 • Завршено средно образовани ( машинско училиште)
 • Прeтходно работно искуство во одржување на машини
 • Посебен акцент на заварувањето и поседување на сертификат за заварување
 • Познавање на елементарен англиски јазик би се сметало за предност
 • Возачка дозвола Б - категорија

 

Одговорности и задачи:

 • Изработка нацрти  и извршува различни заварувачки операции
 • Изведува инсталатерски работни задачи

 

Личен профил:

 • Развиени комуникациски вештини, ефективна комуникација со сите нивоа во компанијата
 • Одговорност и способност за организација
 • Динамичност, мотивираност, иницијативност
 • Флексибилност и адаптибилност
 • Тимска работа и способност за работа под притисок

 
Доколку ваквиот работен ангажман е предизвик за Вас, испратете го вашето CV на следниот е-маил [најави се за да го видиш е-маилот]   .

Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »