Продажен персонал East Gate Mall

За компанијата: Tritex underwear е водечки бренд за долна облека во Македонија, чија успешна приказна започнува од крајот на 1994 година. повеќе за компанијата »
 • Објавен пред еден месец
 • Тритекс Трејд
 • Активен до 03.04.2024
 • Позиција: Персонал во продавница/Касиер
 • Локација: Прилеп
 • Веб: www.triteks.mk/
 • Facebook: triteks.mk

(преземи го огласот во Word)

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ – EAST GATE MALL

 •  Објавен на: 19.03.2024
 •  Тритекс Трејд ДОО Прилеп
 •  Активен до: 03.04.2024
 •  Позиција: Продавач
 •  Локација: Скопје

 Компанијата ТРИТЕКС ТРЕЈД од Прилеп има потреба :

ПРОДАЖЕН ПЕРСОНАЛ

Со место на вршење на работните задачи во Скопје

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини: 

 • ССС,
 • Поседување на вештини за продажба,
 • Познавање на работа со компјутер, MS Office.

Одговорности и работни задачи:

 • Комуникативност и љубезност,
 • Презентирање на производите,
 • Услужување на купувачите и продажба,
 • Прием и изложување на роба,
 • Работа со документација поврзана со секојдневното функционирање на продажниот салон.

Работно искуство: Со и без работно искуство, кандидатите со претходно работно искуство ќе имаат предност.

Други квалификации:

 • Поседување на добри комуникациски способности, тимски дух и спремност за долгорочна соработка

Вашите професионални биографии, испратете ги на следниот маил:  [најави се за да го видиш е-маилот] со назнака за EAST GATE MALL.

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот круг на избор.

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »