Келнер/шанкер

  • Објавен пред 5 месеци
  • Гранклуб
  • Активен до 07.12.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Имаме потреба од вработување на лице за работно место келнер/шанкер. 

КЛИКНИ