Социјален работник

  • Објавен пред 6 месеци
  • Feniks dom za stari lica
  • Активен до 14.01.2020
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Дом за стари лица Феникс Премиум има потреба од персонал - дипломиран социјален работник на неопределено време.

Предност имаат кандидатите со претходно работно искуство.

 

КЛИКНИ