Електротехничари / инсталатери

  • Објавен пред 2 недели
  • Максат ДОО
  • Активен до 19.06.2021
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Скопје

Компанијата МАКСАТ ДОО - Скопје има потреба од Електротехничари - Инсталатери на мрежна опрема за постојан работен однос.

Работно искустсво во областа ќе се смета за предност.

Потребни квалификации:

  • Завршено средно образование
  • Возачка дозвола Б категорија
  • Познавање од оптички и слабострујни инсталации
  • Работа на терен
  • Способност за самостојна и тимска работа

Сите заинтересирани молиме да го испратат своето работно CV на email: oglas@maksat.mk