Доставувач на храна

(преземи го огласот како слика)

Угостителскиот објект Морино има потреба од доставувачи на храна со работно искуство.

  • Потребно е и искуство на управување со мотор. Задолжително возачка Б категорија.
  • Работата се одвива во смени. 
  • Вклучен оброк.
  • Месечни бонуси.
  • Доставата се врши со возило/мотор на фирмата. 

За повеќе информации исконтактирајте не на 075/404 144

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »