Референт за продажба

За компанијата: Потребни Квалификации: Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа, потребно e да ги исполнуваат следните критериуми: - познавање на Англиски Јазик, MS... повеќе за компанијата »

Потребни Квалификации:

  • Кандидатите со позитивен дух, самомотивираност, посветеност и спремност за учење и работа, потребно e да ги исполнуваат следните критериуми:
  • Познавање на Англиски Јазик, MS Office
  • Високи комуникациски способности и дирекна комуникација со клиенти
  • Способност за управување со понуди,склучување на постпејд договори,наплата на фактури и други документи
  • Познавање од областа на мобилната технологијa.

Целосен оглас:

Хенди Телеком, партнери на А1 Македонија има потреба од референт за продажба со одлични продажни способности за вработување во Струмица.

Сите заинтересирани кандидати треба да достават CV со слика на e-mail [најави се за да го видиш е-маилот]  со назнака - За референт за продажба за во Струмица.

Работа на смени.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »