Возач-ракувач со миксер пумпа за бетон

Плата 40.000 ден.

Се вработува Возач-РАКУВАЧ СО МИКСЕР ПУМПА ЗА БЕТОН со Ц категорија. 

  1. Компанијата нуди одлични услови за работа,
  2. Динамична работна средина и 
  3. Редовни месечни примања.

 

Ако во горенаведеното работно место препознавате предизвик за својата кариера и ги исполнувате бараните услови,

можете да аплицирате со  јавување на телефонскиот број  075 209 249 и на маил [најави се за да го видиш е-маилот]

 

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »