МАГАЦИОНЕР

  • Објавен пред 5 месеци
  • ПОПЕ КОМПАНИ ДОО
  • Активен до 17.10.2019
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

ПОПЕ компани ДОО Скопје има потреба од

МАГАЦИОНЕР за рекламни материјали

Почетна нето плата 16.800,00 + екстра услови за бонуси и привилегии

0,5% од стаж секој месец, К-15 секоја година, награда компаниски бонус секој 5 години

Работа само во прва смена, адреса на компанијата Горно Лисиче бр. 210

Аплицирање со испраќање CV на vrabotuvanje@popecompany.com.mk

Краток опис:

Магационерот ги извршува сите работи поврзани со магацинот, робата во него и робата што пристига.

Тие работи се однесуваат на прием на роба, организација на постоечката, попис, спремање и издавање на роба и одговорност за истата согласно документацијата, работа со палетар...


Дел од потребните квалификации:

Работно искуство со работа во магацин.

Одлични организаторски способности и способности за менаџирање со времето

Физичка подготвеност

КЛИКНИ