БатоДивајн: Магационер

Водечката компанија во графичката индустрија Bato&Divajn објавува оглас за работно место Магационер

 

Потребни квалификации:

  • Завршено мин. средно образование;
  • Најмалку 3 години работно искуство на наведената позиција:

- прием, складирање и испорака на репроматеријали и готови производи од магацин, екстерно (кон клиенти) и интерно (во производство);

- навремено и точно софтверско евидентирање и следење на примени и испорачани материјали, како и следење на залихи на репроматеријали;

  • Искуство во складирање, заштита и пакување на репроматеријали и палетизирање на готовите производи;
  • Активно познавање и работење на апликации од MS Office пакетот (Word и Excel);
  • Возачка дозвола Б категорија и искуство со управување на Виљушкар;

 

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) кратка биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат и скорешна фотографија, најдоцна до 25.04.2017 год. на:

 

Графички центар БАТО & ДИВАЈН

ул. Борис Трајковски 314, 1000 Скопје,

e-mail: careers@batodivajn.com

www.batodivajn.com

 

КЛИКНИ