Помошник (работник) во кујна

  • Објавен на 3.2017
  • ХОТЕЛ ГЛАМ СКОПЈЕ
  • Активен до 30.03.2017
  • Позиција: Келнер/Шанкер/Хотелиер
  • Локација: Скопје

Се бара женска особа ( ОД 30 ДО 45 ГОДИНИ) ЗА РАБОТА ВО КУЈНА - сервирање појадок (Шведска маса).

Информации на маил или на телефон: 070 206 086 - Мите

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »