Работа во Битола

  • Објавен пред 11 месеци
  • ПРОМО
  • Активен до 24.08.2017
  • Позиција: Останато
  • Локација: Скопје

Преставништво на светски бренд, лидер во својата област поради проширување во Битола и околината нуди можност на ентузијастични лица спремни на учење и докажување, да постанат високо квалитетни професионалци со можност за големи достигнувања и одговорни менаџерски позиции.

Испратете го вашето CV на: brendbt103@gmail.com

КЛИКНИ