Продажен персонал – Центар/Аеродром - Скопје

За компанијата: Просветно дело како компанија е формирана на 16 април 1945 година, врз основа на Решението на Президиумот на АСНОМ, од 31 март 1945 година, со задача да печати и издава книги, списанија и публикации со... повеќе за компанијата »

ПРОСВЕТНО ДЕЛО  ВРАБОТУВА - Продажен персонал – Центар/Аеродром - Скопје

Потребни квалификации:

 • Минимум ССС
 • Работно искуство во продажба ќе се смета за предност.
 • Динамична и иницијативна личност
 • Познавање на англиски јазик
 • Познавање на Office програмите и користење на Internet.

 

Опис на работата:

 • Примање и изложување на роба
 • Работа на каса
 • Услужување на купувачи,

 

Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим.
 • Самоиницијативност, исполнителност и чесност.
 • Организираност и одговорност.

Заинтересираните кандидати да ја пратат својата биографија на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот]

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесен избор.

Напомена: Со испраќање на пријавата, кандидатот дава согласност компанијата да ги обработува неговите лични податоци во постапката за селекција во склад со законот за заштита на лични податоци.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

Внеси нов оглас

барај огласи за вработување » барај останати огласи »