Обезбедување

  • Објавен пред 4 месеци
  • БИСТРЕН ДООЕЛ
  • Активен до 27.04.2022
  • Позиција: Обезбедување
  • Локација: Штип

Друштвото за земјоделство, производство, трговија и услуги БИСТРЕН ДООЕЛ с. Љуботен Штип за потребите на работниот процес објавува оглас за работнo место: 

 

ОБЕЗБЕДУВАЊЕ

 

Потребни квалификации:

-       Минимум ССС образование

-       Лиценца за обезбедување

-       Претходно искуство во обезбедување ќе се смета за предност

-       Познавање на Microsoft пакет и Outlook ќе се смета за предност  

 

Други карактеристики и вештини:

-       Организациски способности

-       Мотивирана и стабилна личност

-       Флексибилност за индивидуално и тимско работење

 

Доколку сметате дека ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве охрабруваме да ја поднесете Вашата апликација.

*Само кандидатите кои ги исполнуваат условите и кои што ќе влезат во потесен круг на селекција ќе бидат контактирани.
*Сите пристигнати апликации за работа ќе се третираат со целосна доверливост.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »