Медицинска сестра

ПЗУ ЕНДОМЕД – специјалистичка ординација по интерна медицина има потреба од медицинска сестра, на неопределено време, за работа во прва смена.

Потребни квалификации:

  • Завршено  средно медицинско образование - насока за медицинска сестра
  • Положен стручен испит за медицинска сестра
  • Познавање на работа со компјутери
  • Претходно работно искуство на иста позиција ќе се смета за предност

Профил на личност:

  • Организираност и одговорност
  • Одлични комуникациски вештини
  • Професионален и љубезен однос кон пациентите
  • Лојалност, самоиницијативност, темелност

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат кратка биографија на македонски јазик, со телефонски број за контакт, на [најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »