Монтажер на клима уреди

Активни огласи од Сервис Македонија:

Оператор за прием на повици

СЕРВИС МАКЕДОНИЈА, поради проширување и зајакнување на тимот, вработува:

МОНТАЖЕР НА КЛИМА УРЕДИ

Потребно образование, работно искуство, квалификации и вештини:

 • Завршено средно образование, пожелно насочено стручно училиште
 • Возачка дозвола Б категорија
 • Изразена желба за учење и напредување во струката
 • Пожелно искуство со монтирање или сервисирање на клима уреди
 • Одговорност, систематичност и организираност
 • Флексибилност и ориентираност кон пронаоѓање на решенија
 • Способност за работа со временски рокови и подготвеност за работа на висина
 • Основно познавање на работа со компјутер

Одговорности и работни задачи:

 • Монтирање и демонтирање на клима уреди
 • Следење и асистирање при дијагностицирање и остранување на настанати дефекти
 • Точно и редовно следење на работните налози
 • Редовно известување до претпоставените за напредокот во работните активности и евентуалните пречки
 • Одржување комуникација со клиентите за временски рокови

Што нудиме?

 • Одлични услови за работа во средина со амбициозен и професионален тим
 • Континуирана обука
 • Работно време: 40 часа неделно со 2 работни саботи месечно по 6 часа кои се исплаќаат како прекувремена работа

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, испратете ја Вашата кратка биографија преку полето за аплицирање. Огласот е активен до 10.06.2024

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »