ТЕРЕНСКИ СОРАБОТНИК

 • Објавен пред 7 месеци
 • PHOENIX Pharma DOOEL Skopje
 • Активен до 13.01.2019
 • Позиција: Останато
 • Локација: Скопје

ФЕНИКС Фарма како дел од германската групација PHOENIX, која е водечка веледрогерија за лекови во 27 земји ширум Европа, секојдневно придонесува за подобра и побезбедна здравствена услуга, опфаќајќи го целиот синџир на набавка во фармацевтската индустрија, од производителите на фармацевтски производи, сѐ до аптеките, докторите, болниците и пациентите.

 

Доколку сте прилагодливи, амбициозни, сакате предизвик, имате позитивен и професионален пристап кон работата, Ве повикуваме да се приклучите на нашиот тим на работно место:

 

ТЕРЕНСКИ СОРАБОТНИК

за северозападен регион на Македонија

 

Обврски и одговорности:

 • Воспоставување, одржување и грижа за односите со аптеките  

 • Одговорен за продажбите во регионот, остварување на месечни/годишни планови за продажба

 • Наплата на побарувањата

 • Анализа на пазарот и изготвување на извештаи

 

Потребни квалификации, вештини и способности:

 • Факултетско образование: дипломиран фармацевт/магистер по фармација, доктор по стоматологија или економист

 • Одлично познавање на албански јазик

 • Искуство во теренска продажба ќе се смета за предност

 • Познавање на MS Office

 • Возачка дозвола Б категорија

 

 

Работниот однос за позицијата првично ce заснова на определено време од 3 (три) месеци, со можност за продолжување на договорот. Работното време е од 08:30 до 16:30 часот, од понеделник до петок.

 

Доколку се пронајдовте во горенаведениот опис, пратета ја својата пријава  на e-mail:  personal@phoenixpharma.com.mk

 

Рокот за пријавување е 7 дена од датумот на објавување на огласот.

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влезат во потесниот избор.
 

КЛИКНИ