Фармацевт - Франгово

  • Објавен пред 11 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 26.01.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Струга

Аптека Еурофарм бара:

 

Дипломиран фармацевт или фармацевтски техничар за работа во аптека во Франгово.

 

Вашите CV-а испратете ги на е-маил: eurofarm@eurofarm.com.mk со назнака во subject за „Работа во аптека“.

КЛИКНИ