Бато Дивајн: Лица за обезбедување со лиценца

Активни огласи од Бато енд Дивајн Графикс Центар:

Бато Дивајн: Офсет машинист

Водечката компанија во графичката индустрија БАТО & ДИВАЈН објавува оглас за

работно место ОБЕЗБЕДУВАЧ НА ОБЈЕКТ

 

 

Потребни квалификации:

 

- Претходно работно искуство на наведената позиција најмалку 3 години;

- Поседување важечка лиценца за обезбедување;

- Возраст до 30 години;

- Завршено мин. средно образование;

 

 

Заинтересираните кандидати кои ги исполнуваат наведените квалификации потребно е да достават (по пошта или e-mail) своја биографија (CV) со наведување на позицијата за која аплицираат, примерок од лиценцата на увид и скорешна фотографија најдоцна до  25.12.2017 год. на

 

Графички центар БАТО & ДИВАЈН,

ул. Борис Трајковски 314, 1000 Скопје,

e-mail: careers@batodivajn.com

 

КЛИКНИ