За работа во аптека

  • Објавен пред 9 месеци
  • Еурофарм
  • Активен до 18.05.2018
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

Активни огласи од Еурофарм:

За работа Во аптека Оризари, Кочани

Се бара фармацевтски техничар со искуство за работа во аптека во Струга.

CV на eurofarm@eurofarm.com.mk

Со назнака: за работа во Струга

 

 

КЛИКНИ