Соработник за продажба

 • Објавен пред 2 месеци
 • Gudmark Group
 • Активен до 28.03.2019
 • Позиција: Продавач/трговец
 • Локација: Скопје

Гудмарк Гроуп Дооел Скопје е водечки производител и дистрибутер на декоративни и индустриски премази. Во потрага сме по посветен кандидат кој ќе биде дел од нашиот тим и ќе придонесе во нашиот понатамошен развој. Распишуваме оглас за следнава работна позиција:

 

Соработник за продажба

 

Одговорности и задачи:

 • Изработка на фактури;
 • Контрола на материјалното работење;
 • Книжење изводи од деловните банки со промена на тековните сметки и ажурира отворени ставки и состојба на обврски према добавувачите и побарувањата на купувачите на дневно ниво;
 • Комуникација со купувачи по прашање на прием на нарачки за испорака на роба, наплата на побарувања, усогласување на состојба, книжни одобренија, компензации и слично;
 • Подготвува извештаи за претпоставените

 

Потребни квалификации: 

 • Степен на стручна спрема: ВСС
 • Работно искуство над 2 години
 • Активно познавање на англиски јазик
 • Познавање на работа со компјутер (MS Office)

 

Од кандидатот очекуваме:

 • Способност за работа во тим.
 • Самоиницијативност, лојалност, исполнителност и чесност.
 • Организираност и одговорност.
 • Способност за извршување на работни задачи, врзани со рокови.
 • Ефективна вербална комуникација

 

Сите заинтересирани кандидати можат да испратат свое резиме на marija.jekic@gudmarkgroup.com

 

Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ќе влазат во потесен избор.

Конкурсот е активен до 28.03.2019 година.

КЛИКНИ