Персонал за работа

Градинарскиот центар Фоја вработува
Кандидати за повеќе позиции:

1.  (5) Градинари  - за работа на терен
Одржување и уредување на дворови.
Претходно искуство не е задолжително, предност имаат кандидати со возачка дозвола Б категорија.

2. (4) Градинари М/Ж – за работа во градинарски центар
Одгледување на растенија, садење ,полевање, плевење.
Претходно искуство не е задолжително.

3. (4) Презентери – Продавачи М/Ж

Потребни квалификации:

 • Основно предзнаење во областа на хортикултурата
 • Препознавање на растенијата и другите градинарски додатоци и нивните карактеристики
 • Способност за љубезна и срдчена комуникација со клиенти
 • Подготвеност за работа во тим
 • Агилни, одговорни и сериозни кон работните обврски
 • Ентузијазам, проактивност и ажурност
 • Претходно работно искуство е предност, но не е задолжително.

Што нудиме:

 • Пријавени ( 8 часовно работно време )
 • Работа во динамична атмосфера и тимска работа каде што идеите се вреднуваат и се поттикнуваат можности за остварување на истите.
 • Пријателска, пријатна и професионална работна средина.
 • Доколку сте одговорна, позитивна и вредна личност , имате љубов кон растенијата и хортикултурата и се препознавате во наведената работна позиција,

Aплицирајте на линкот https://foja.com.mk/apliciraj/
контактирајте не на: 02 2772 046 / 078 225 897
или испратете ни кратка биографија -CV на: [најави се за да го видиш е-маилот]

Приклучете се на тимот Флорамисионери.

 

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »