Продавач - Тетово/Прилеп

 

ПРЕХРАНБЕНА ИНДУСТРИЈА СВИССЛИОН ДОО УВОЗ-ИЗВОЗ СКОПЈЕ

Има потреба од работник на работно место:

 

Продавач: 

 

- 4 продавачи за маркет во Тетово и

- 4 продавачи за маркет во Прилеп.

 

Потребни квалификации:

  • Мин. средно образование
  • Претходно работно искуство во областа на продажба ќе се смета за предност

 

Очекувани вештини и способности:

  • Организациски способности
  • Динамични, иницијативни и насочени кон резултати
  • Ориентираност кон клиенти
  • Способност за индивидуална и тимска работа

 

 

Вашата професионална биографија (CV) и Писмо за мотивација можете да ги испратите на следната е-мејл адреса: jobs@swisslion.com.mk

со задолжителна назнака на позицијата.

 

Напомена:

 

  • САМО апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.
  • Изборот ќе се изврши во рок од 30 дена од денот на завршување на огласот.
  • Траење на огласот и рок на пријавување 8 работни дена од објава на огласот.
  • Апликациите без назнака нема да бидат разгледани!
КЛИКНИ