Магационер

За компанијата: АВТ е водечки дистрибутер на стока за широка потрошувачка кој врши услуги на пазарите во Македонија, Хрватска, Србија, Бугарија и Словенија. Многу брендови кои ги дистрибуираме се водечки во своите категории:... повеќе за компанијата »

Активни огласи од АВТ ИНТЕРНАТИОНАЛ ДОО СКОПЈЕ:

Комерцијалист за ХОРЕКА за реон Штип

(преземи го огласот во Word)

 

АВТ Интернатионал  - Водечки дистрибутер кој врши дистрибуција и трговија на големо со прехрамбени и непрехрамбени производи за широка потрошувачка, има потреба од  следната работна позиција

Магационер – 3 (три) извршители

 

Потребни квалификации:

 • Средна стручна спрема
 • Пожелно е работно искуство
 • Познавање на работа со компјутер

 

Одговорности и задачи:

 •   Прием и складирање на производи
 •   Комисионирање на робата по налозите на испорака
 •   Подготвување на робата за сигурен транспорт
 •   Почитување на процедурите за работа и спроведување на сите мерки за безбедност и здравје на работа

 

Лични карактеристики

 •   Флексибилност
 •   Иницијативност и самомотивираност
 •   Ефективност и ефикасност
 •   Позитивен став
 •   Способност за поставување на приоритети
 •   Способност за самостојно решавање на проблеми

 

Ние нудиме:

 •   Можност да бидете дел од компанија со одлична работна средина – атрактивна и динамична работа
 •   Работа во две смени
 •   Се работи од понеделник до петок
 •   Редовни месечни примања
 •   Работно време: Полно работно време 40 часа неделно
 •   Обезбеден превоз

 

Ако сте заинтересирани да се приклучите на нашиот тим, Ве молиме испратете ја вашета лична биографија “CV” и мотивационо писмо на e-mail: [најави се за да го видиш е-маилот] со задолжителна назнака во subject” ” Магационер.

Контакт тел. + 389 70 387 872

Само избраните кандидати ќе бидат контактирани за интервју

 

Општи правила за аплицирање:

 •    Именување на документ за аплицирање - CV (име и презиме на апликантот).
 •    Назнака на позицијата за која се аплицира

 

Согласно Законот за заштита на лични податоци Ве молиме во текстот на е-поштата да наведете дали прифаќате Вашите податоци да се чуваат во збирката за идни вработувања во АВТ Интернатионал или сакате Вашите лични податоци да бидат уништени по истекот на активниот оглас. Доколку нема никаква напомена од Ваша страна, податоците ќе бидат уништени.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »