СУПЕРВИЗОР НА ОДДЕЛ ЗА МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ

Ван Хоол Македонија ДООЕЛ Илинден, белгиски реномиран производител на автобуси, лоциран во Технолошко Индустриската Развојна Зона – Скопје 2, во Бунарџик/Илинден, има потреба од ново вработување за следнава работна позиција:

 

СУПЕРВИЗОР НА ОДДЕЛ ЗА МЕТАЛНИ ДЕЛОВИ

 

Одговорности и задачи:

  • Врши надзор и координација на активностите на Тим лидерите во одделот
  • Го исполнува планот за производство и квалитетот на производот
  • Ги координира активностите со одделот за логистика околу материјалите за работа
  • Работи на подобрување на ефикасноста и дисциплината во одделот
  • Препорачува мерки за подобрување на процесот, организацијата и/или продуктот

 

Потребни квалификации:

  • Технички факултет (предност: Машински Инженер - Заварување/Материјали, процеси и иновации)
  • Солидно користење на пишан и говорен англиски јазик
  • Работно искуство од минимум 5 години на раководна позиција во производство или 10 години на раководна позиција во друга околина
  • Предност: работно искуство со заварување (ТИГ, МАГ/МИГ)
  • Друго: работа со Excel

 

Доколку сте заинтересирани за работната позиција, аплицирајте на www.vanhool.mk, во делот на отворени работни места.

 

Само селектираните кандидати ќе бидат повикани на разговор. 

 

Со доставувањето на Вашето CV се согласувате истото да биде задржано во нашата база на кандидати во времетраење од 12 месеци. 

 

Краен рок за доставување на апликациите е 15/11/2019

 

Само апликациите кои се доставени исклучиво преку www.vanhool.mk ќе бидат земени предвид.

КЛИКНИ