Продажни агенти (врата на врата) Тетово

За компанијата: НЕОТЕЛ ДОО е телекомуникациски оператор формиран во 2004 година со македонски капитал од страна на реномираната ИТ компанија, Неоком АД. Повеќе од 15 години на пазарот нуди широк спектар на услуги од областа... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • НЕОТЕЛ ДОО
  • Активен до 25.11.2023
  • Позиција: Комерцијалист/Агент
  • Локација: Тетово
  • Телефон: 38925511156
  • Веб: www.neotel.mk

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »