Хигиеничари

За компанијата: Во 1993 година, Благој Панов, со претприемничка идеа за тоа време, основа компанија која го означи почетокот на една нова епоха во чистењето и одржувањето на различни типови на објекти. Идеја која им овозможува... повеќе за компанијата »
 • Објавен пред една недела
 • Бапал
 • Активен до 03.12.2021
 • Позиција: Хигиеничар
 • Локација: Скопје

Бараме Хигиеничар за одржување и грижа на деловен и канцелариски простор 

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

 • Проактивна, вредна и енергична личност;
 • Одговорност и посветеност кон работата;
 • Педантност во работата;
 • Тимски играч и колегијалност;
 • Личност која со ентузијазам ќе ги учи и применува работните задачи;
 • Лојалност и чесност;
 • Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи.

Потребни квалификации:

 • Мин. ССС;
 • Искуство на слична работна позиција ќе се смета за предност;
 • Работа во смени по договор со работодавателот. 

Доколку станете наш вработен добивате:

 • Работа во пријатна работна атмосфера и одличен тим;
 • Редовна исплата.