Инсталатер на нискострујни инсталации

За компанијата: ОВЕРНЕТ ДМД е македонска компанија основана во 2007 година. Во изминатиот период ОВЕРНЕТ ДМД прерасна во препознатлив бренд во ИТ секторот во Македонија. ОВЕРНЕТ ДМД е главно насочена кон Business-to-Business... повеќе за компанијата »
  • Објавен пред 3 недели
  • Овернет ДМД ДОО
  • Активен до 25.02.2021
  • Позиција: Електроника и телекомуникации
  • Локација: Скопје

Компанијата FIBCON од Љубљана има потреба од ИНСТАЛЕРИ НА МРЕЖНА ОПРЕМА во околината на Љубљана.

Работни задачи:

Подготовка на внатрешна инсталација кај корисник ( поставување на пластични канали или цревокај корисник и положување на оптички кабел )
Подготовка на надворешна инсталација кај кориснк ( вовекување на кабли во црева )

Потребни квалификации:

-Поседување на возачка дозвола од Б категорија
-Подготвеност за тимска и самостојна работа на зададени рокови
-Прецизност и работливост
-За предност за смета било какво предходно искуство во нискострујни инсталции поврзанин со оптичка инраструктура

На кандидатите им нудиме:

- 900 - 1100 еур нето примања + можност за дополнитени бонуси 
- 20 дена платен одмор
- обезбедено сместување (храната е сопствена)
- патни трошоци до и од Македонија
- Трошоци за апликација за дозвола во Словенија се на трошок на FIBCON.

контакт [email protected]