Возач на товарно возило

 • Објавен пред 8 месеци
 • Сана Транс ДООЕЛ
 • Активен до 27.03.2017
 • Позиција: Возач/управувач
 • Локација: Скопје

Реномирана транспортна компанија, Сана Транс - Скопје, има потреба од професионален и одговорен возач за меѓународен билатерален транспорт и транспорт за трети земји.

Потребни квалификации:

 • Најмалку 2 (две) години работно искуство во областа,
 • Возачка дозвола од Е категорија,
 • Лиценца за возач,
 • Електронска возачка картица.

Лични вештини и способности:

 • Професионалност и одговорност,
 • Лојалност,
 • Способност за работа под притисок,
 • Флексибилност,
 • Енергичност,
 • Снаодливост,
 • Упорност

Познавање на Англиски или Германски јазик ќе се смета за предност.

Аплицирајте на е-пошта: contact@sanatrans.com или контактирајте нè на: 070/253-178.
www.sanatrans.com

КЛИКНИ