Медицинска Сестра

Плата од 24.000 ден.

  • Објавен пред 2 недели
  • CARDIOVITA
  • Активен до 21.05.2022
  • Позиција: Доктор и медицински персонал
  • Локација: Скопје

ПЗУ КАРДИОВИТА објавува оглас за вработување на:  Медицинска сестра 

Потребни квалификации за работното место:

 -Медицинско образование

-Положен државен испит за медицинска сестра

-Работно искуство од 1 година ќе се смета за предност

-Развиени компјутерски вештини\

-Работа со кардиолошка патологија ке се смета за предност

 

Личен профил:

-Професионален и љубезен однос кон клиентите

-Способност за индивидуална и тимска работа

 

Сите заинтересирани кандидати кои ги исполнуваат горенаведените услови да испратат CV  

[најави се за да го видиш е-маилот]

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »