Хаусмајстор / Домар на хотел

  • Објавен пред една недела
  • РЕСОРТ МАВРОВО
  • Активен до 26.05.2022
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Цела Македонија

Работни одговорности на Хаусмајстор во Ресорт Маврово ДОО:

- Се грижи за одржување на објектите и инвентарот;

- Работа со разновиден алат;

- Врши поправки во ентериерот на хотелите согласно работните налози;

- Комуникација со другите сектори;

- Други одговорности соодветни на работното место Хаусмајстор.

Работни одговорности на Домар во Ресорт Маврово ДОО:

- Врши превоз на вработените во Ресорт Маврово до работното место;

- Посредник помеѓу секторот собарки и перална;

- Се грижи за општата хигиена во објектите на ресортот;

- Други одговорности соодветни на работното место Домар.

 

Карактеристики кои нашиот идеален кандидат треба да ги поседува:

- Проактивна, вредна и енергична личност;

- Одговорност и посветеност кон работата;

- Педантност во работата;

- Организациски вештини;

- Тимски играч и колегијалност;

- Лојалност и чесност;

- Желба за личен раст и развој;

- Брзина и ефикасност во вршење на работните задачи.

Потребни квалификации:

- Предност имаат кандидати со живеалиште во Гостивар и околината или Општина Маврово и Ростуше;

- Мин. ССС;

- Возачка дозвола Б категорија;

- Искуство од мин. 2 години работа како мајстор;

- Општи познавања на работа со електрика, водовод и канализација, поправки во ентериер;

- Флексибилно работно време.

 

Доколку станете наш вработен добивате:

- Сместување и 3 оброци;

- Платени трошоци за превоз;

- 8 слободни денови во месецот;

- Можност за користење на теретана и спа центар;

- Попуст за сместување на најблиските во нашите хотели;

- Бесплатна карта за жичарница;

- Можност за обуки, напредок, награди, тим билдинг активности.

 

Локација: Ресорт Маврово – Маврово

Тип на вработување: Полно работно време

 

Како да аплицирате:

Пратете ни го Вашето CV и Мотивационо писмо на следниот меил: [најави се за да го видиш е-маилот] и во subject наведете Хаусмајстор / Домар.

Лице за контакт: Димитрија Ристевски - Човечки ресурси, Ресорт Маврово.

 

Рок за пријавување на огласот: 31.05.2021

 

Disclaimer:

- Ќе бидат контактирани само кандидатите кои ги исполнуваат бараните критериуми и компетенции и кои ќе имаат комплетна апликација;

- Кандидатите во процесот на селекција ќе бидат тестирани;

- Кандидатот со испраќање на апликацијата се согласува истата да остане во базата на кандидати на компанијата;

- Ресорт Маврово е горд работодавач кој дава еднаква шанса на сите.

Сакаш да те препорачаме кај компаниите?

барај огласи за вработување » барај останати огласи »