Монтажери на ламинат

  • Објавен пред 6 месеци
  • Ритам Трејд ДОО Скопје
  • Активен до 15.12.2018
  • Позиција: Градежник и мајсторски работи
  • Локација: Цела Македонија

Поради зголемен обем на работа, интернационална компанија од областа на системи за сува градба во градежништвото, Ритам Трејд ДОО Скопје, објавува оглас за потреба од следниов профил на вработени:

 1. Мајстори за монтажа на ламинатни подови и паркет

Потребни квалификации:

  • Основно познавање на градежни материјали како и претходно работно искуство ќе се смета за предност ;
  • Возачка дозвола Б категорија;

ВИ НУДИМЕ

  • Адекватно вреднување на вложениот труд, преку редовни месечни примања и бонуси за дополнителен ангажман со кој е остварен посебен бенефит за компанијата.
  • Дополнителни обуки во лиценциран центар

Кандидатите можат да го испратат своето CV на e-mail: antonio.c@ritamtrejd.com.mk

КЛИКНИ