Општи работници

  • Објавен пред една недела
  • FoodBar
  • Активен до 02.12.2021
  • Позиција: Општ работник/магационер
  • Локација: Скопје

Погон за преработка на овошје и зеленчук има потреба од работници со искуство во преработка и пакување на свеж зеленчук и овошје.

Погонот се наоѓа на ул. Перо Наков во близина на квантакшкиот пазар.

Работно време во две смени
Заинтересираните да ни пратат CV  [најави се за да го видиш е-маилот]