Персонал

  • Објавен пред 8 месеци
  • Бренд Сенс Груп ДООЕЛ
  • Активен до 10.08.2018
  • Позиција: Келнер/угостител/туризам
  • Локација: Скопје

Национален Ресторан МАКЕДОНСКА КУЌА - Скопје , има потреба од персонал за работа и тоа 

-келнери / ки

-готвачи / ки

-скараџии / ки

-помошен персонал за во кујна

-шанкери / ки

КЛИКНИ